Recensies

Rating: 4.2307692307692 sterren
13 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

henk antonissen
een jaar geleden

altijd correct en profecioneel

Daan Kolen
2 jaar geleden

Top service! netjes geregeld en naar mijn mening top kwaliteit. ik heb een nieuw uitlaatsysteem onder mijn auto laten zetten en mijn auto is compleey verandert. 100% een aanrader voor mensen die geintreseerd zijn om je auto een compleet nieuwe look en sound te geven. daarnaast is Gijs echt een vakman die weet wat hij doet!

Richard van der Veen
3 jaar geleden

Gijs heeft erg goed werk geleverd. Houdt tussendoor goed contact met de klant tijdens de werkzaamheden om de voortgang & wensen in goed overleg te kunnen bespreken / bijstellen. Gijs is enthousiast en gedreven en heeft liefde voor hetgeen hij doet.

Joey Adriaansen
3 jaar geleden

Ik schrijf normaal gesproken nooit recensies voor bedrijven, maar voor Gijs toch even een uitzondering gemaakt. Zeldzame vakman met gouden handjes die super meedenkt, helder communiceert en alle keuzes bij de klant legt. Ben bij hem terecht gekomen via een vriend van me, en geen moment spijt gehad mijn Miata aan hem toevertrouwd te hebben. Super snelle service, opdracht met vakkundigheid uitgevoerd en ook nog eens tegen een prima prijs. Gedurende het reparatietraject constant op de hoogte gehouden mbt de voortgang en foto's. Hoop niet dat 't snel weer nodig is, maar als 't nodig is, sta ik hier zonder een seconde na te denken weer terug👌

S.J. Yeu
3 jaar geleden

Ik kan Gijs van harte aanbevelen! Onlangs mijn Datsun 280z opgehaald. Wat een verandering. Gijs weet waar hij mee bezig is en geeft advies vanuit ratio. Niet voor zijn eigen portemonnee. Een echte vakman met passie voor zijn vak. Wanneer hij manco’s constateerd neem jij netjes contact op om het punt te bespreken en het plan van aanpak zonodig aan te passen. Heel fijn en als klant heb je zelf de keuze nog.

Ivo
3 jaar geleden

Hij heeft diverse laswerkzaamheden aan mijn alfa romeo verricht. Het ziet er strak en netjes uit. Ik kan hem zeker aanbevelen!

Sander Koelhuis
4 jaar geleden

Kan Gijs van harte aanbevelen! Inmiddels heeft Gijs talloze verbeteringen uitgevoerd aan mijn Datsun 240Z. Ik ben zeer zuinig op m’n klassieker en Gijs heeft niet alleen de juiste kennis in huis maar denkt goed mee voor wat betreft aanpakken of oplossingen. Het samenwerken is ontzettend fijn. Na diagnose geeft Gijs een update en weet je waar je aan toe bent. Ik heb absoluut een hele andere auto teruggekregen en dat is onbetaalbaar.

Jordy Koelhuis
4 jaar geleden

Gijs is een specialist en werkt met passie, dat vond je dan ook terug in zijn werk.
Hele rits aan zaken opgepakt aan mijn klassieker en kom graag terug!